Coaching? Advies? Of alleen sparren? Stel u voor..!

In 2008 heb ik mijn training Coachen bij BGL afgerond. Sindsdien heb ik in de rol van people manager collega’s, die voornamelijk in de ICT werkzaam zijn of waren, bijgestaan bij voorkomende vraagstukken, bijvoorbeeld in hun inzet bij klanten, of gedurende het traject voor en tijdens de intake bij die klanten. “Hoe presenteer ik mezelf?” “Wat zeg ik wel en niet?” “Hoe kleed ik me?”
Ik ben zelf ook werkzaam in de ICT bij verschillende soorten bedrijven, meestal in de applicatie-ontwikkeling.

Ook coach ik mensen die zelf met een of meerdere vraagstukken zitten die niet direct werkgerelateerd hoeven te zijn.

Zaken als zingeving, beroepskeuze, gepest worden en coming-out kunnen worden besproken. Soms word je verrast van een gesprek in het algemeen en raak je onverwacht geïnspireerd door je eigen nieuwe inzichten. Nou, hoe gaaf is dat! Vaak is het onder woorden (moeten) brengen van een bepaalde vraag die je hebt al verhelderend. Het formuleren van een en ander helpt bij het aanbrengen van structuur, wat op zich al een interessant proces is.

Ben je geïnteresseerd in een oriënterend gesprek laat dan hieronder een bericht voor mij achter, met contactinformatie.

De laatste tijd (november 2017) is er veel aandacht voor burn-out bij jongeren. Een onderwerp dat mij bovenmatig interesseert. Ken je iemand die hulp bij dergelijke vraagstukken nodig zou kunnen hebben, heb je zelf wel ‘s het idee dat je over zaken zou willen praten, die je bezig blijven houden, stuur me dan gerust een bericht, vrijblijvend, of geef het URL van deze bladzijde door (steluvoor.nl).

Het gaat mij verschrikkelijk aan het hart dat slimme, kundige jonge mensen, mensen met een volledige studie achter de rug het moeilijk vinden om zich in het werkzame leven te handhaven. Het kan ook best ingewikkeld zijn om alle elementen uit je leven te combineren, en nog gezond en fit te blijven ook. Werk, (avond-) studie, uitgaan, sociale verplichtingen, de planning en coördinatie daarvan, gestuurd door je overtuigingen, je plichtsbesef, of gewoon, omdat je het wilt, en het ook goed wilt doen!

Mogelijk kunnen we samen manieren bedenken die bij je passen en die je verder kunnen helpen. Onverdeelde aandacht voor je vraag en energie erin investeren zijn daarbij belangrijk. Ik kan doorgaans afspraken maken voor de avonduren of vrijdagmiddag, in de regio Leiderdorp. Een persoonlijke gratis en vrijblijvende intake hoort bij het pakket.
Telefoon: 071 20 70 000.